Plan tweede gedichtenbundel

De gedichtenbundel 'Mijn diepste gevoelens' is pas uit, maar mijn handen blijven niet stil. Een belangrijk persoon in mijn leven is overleden en ik ben bezig. De gedichten in de bundel die uit is, zijn minder recent. Ik heb het manuscript namelijk in maart 2021 ingestuurd. Maar een schrijver zoals ik blijft doorgaan. Door wat ik mee maak kon ik ook blijven schrijven. Er zijn een aantal gedichten die ik wel bij elkaar moest zetten.

Het plan voor een tweede gedichtenbundel stond al vast voordat de eerste gedichtenbundel verscheen. Oma was zo belangrijk voor me en dat lees je terug in de gedichten die ik schreef tijdens haar ziekte, gedichten over oma zelf, maar ook over wat de omgeving voelt of mee maakt. Die gedichten daar vind je er maar 2 van terug in de eerste gedichtenbundel. Het eerste gedicht over oma staat ook in de bundel, die schreef ik al in 2018.

De tweede gedichtenbundel is dus in de maak en bijna af. Het enige wat mij nog staat te wachten is wanneer ik het instuur. Ik heb zelfs al een cover klaar staan voor deze gedichtenbundel. Maar eerst moet de eerste gedichtenbundel nog even in de spotlight staan. Ik weet dat het 2 maanden kan duren voor je krijgt te horen of een manuscript goed is en pas een paar dagen na die 2 maanden hoor je of je een contract krijgt. Dus met deze maanden kan ik rekening houden wanneer ik het manuscript kan insturen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Plan tweede gedichtenbundel

Interesse?

Poeziƫweek

Gedichtenbundel Ode aan oma

Ode aan Oma

Kranten